Testimonials

Net terug van mijn weekend naar Lapland, Ruka. Ik wil daar graag even feedback op geven voor andere klanten. Het was een geweldige vakantie. Goed appartement, stadje was erg knus en gezellig. Zou wel willen adviseren om een slaapplek in het stadje Ruka te nemen zoals wij hadden. Is leuker en gezelliger dan daarbuiten in 'the middle of nowhere'. Dat klinkt wel leuk maar is ook eenzaam.
Alles in Ruka was nieuw en goed verzorgd. Ca. 10-20 skipistes die in het centrum van kleine dorpjes eindigen. Die waren lekker rustig en breed en van verschillende moeilijkheden. Excursies waren gewoon top. Eigenlijk dus een aanrader voor iedereen. Ik geef een 10, wat ik toch eigenlijk nooit geef. Moet er wel bijzeggen dat het ca -5 was. Dus redelijk behaaglijk. Vaak is het kouder.
Goed dat we in Nederland al excursies hadden geregeld. Alles bleek ter plekke al redelijk vol.

Groet, John,

Wellicht ben je gewend aan complimenten met zo’n goed werkend reisbureau, maar hier komt er nog één!!

Zowel onze reis als de receptie waren een heel groot succes. Mijn complimenten.

Zowel het hotel op de heenreis als het hotel op de terugreis waren uitstekend en we bezochten op 1 juli ook nog Hollywood. Het Shoreline hotel in Waikiki was ook erg centraal vlak bij het strand en een goed restaurant naast de deur. De receptie was ook uitstekend. We hadden 120 man, maar dat vonden ze geen probleem. Iedereen kon zo veel drinken als men wilde (sommigen deden dat ook) maar vooral het uitzicht op de oceaan en de haven waren voortreffelijk. We sturen nog foto’s.

Joost en Carien, Lions Forum Japan

Bij deze de beloofde email over onze ervaring met jullie reisbureau. Wij willen je hartelijk bedanken voor de hulp bij het regelen van onze reis door Azië. Alle vluchten, bootreizen, treinreizen, en excursies verliepen zonder een enkel probleem.

De voorbereiding nam veel tijd in beslag, maar je was altijd paraat om elke vraag snel en adequaat te beantwoorden.

Wat wij vooral ook op prijs stelden was het door jou dagelijks controleren van ons reisschema en dat je waar nodig direct actie ondernam. Hierdoor hoefden wij ons alleen te concentreren op het genieten van al het moois.

Het feit dat je ook nog de hotels enkele dagen van tevoren er aan herinnerde dat we er aan kwamen werd door ons zeer gewaardeerd.

Al met al een zeer geslaagde (lange) trip waar we nog lang van na zullen genieten.

Jessie van der Bruggen, klant

Onze reis naar Fuerteventura Jandia is een groot succes geweest en voor ons voor herhaling vatbaar.

Een prima hotel bij het strand, heerlijk weer, lieve mensen en lekker gegeten. De zee was heerlijk: heel veel gezwommen. Dank voor jullie bemiddeling.

Tineke, klant