Bagagekosten op een rij via ANVR website

Bagagekosten op een rij

De ANVR heeft op haar website alle bagagekosten en bagagevoorwaarden van luchtvaartmaatschappijen op een rij gezet. Op bagagekosten anvr luchtvaartmaatschappijenhttps://www.anvr.nl/vervoersvoorwaarden zijn alle voorwaarden voor zowel ruimbagage als handbagage opgenomen. Tevens is er gelinkt naar de bagagekosten per luchtvaartmaatschappij. Op de site stonden al alle vervoersvoorwaarden van niet alleen luchtvaartmaatschappijen maar ook andere vervoerders zoals trein, bus, en ferry maatschappijen.

Directeur van de ANVR, Frank Oostdam licht toe: “Luchtvaartmaatschappijen stellen allemaal verschillende voorwaarden aan hand- en ruimbagage. Er worden ook verschillende toeslagen gehanteerd. Voor de consument wordt dit steeds belangrijker om te weten, aangezien de kosten voor het meenemen van bagage in het afgelopen jaar weer fors zijn gestegen. Met het overzicht op de ANVR-website hebben reisondernemingen én consumenten alle gegevens op één plaats. Kosten en voorwaarden kunnen zo dus eenvoudig worden vergeleken”.

Er is van alle vervoerders een aparte link per voorwaarde/kosten voor de vervoerders opgenomen. Bron: Travelution 21 juli 2017

Comments are closed.