NIEUW STATENDAM – nieuwste schip van Holland America Line

Inspiratie op Zee - op de Nieuw Statendam klopt elk detail

Van vertrouwde elementen die trouw blijven aan de rijke historie en elegante stijl tot hypermoderne innovaties die een nieuwe koers zetten, aan boord van de Nieuw Statendam ontdek je overal verfijnde details. Kunstzinnig geïnspireerd en stijlvol gepresenteerd. Of het dat bijzondere kunstwerk is, de smaak van een exquise gerecht of het charmante interieur van elke hut, er is geen detail vergeten om de Nieuw Statendam te maken tot de ultieme Pinnacle-class ervaring. Want als 145 jaar historie hen iets geleerd heeft, dan is het dat de kleinste dingen het grootste verschil kunnen maken.

Stijlvolle hutten met; meer comfort dankzij slimme opties als USB-aansluitingen naast het bed, luxe douchecabines en op-maat gemaakte houten kasten,  familie-hutten met zeezicht, geschikt voor 5 gasten en 1-persoonshutten speciaal ontworpen voor single reizigers.

Verfijnde Suites; geheel voorzien van nieuwe meubelen en sfeerverlichting, ramen van vloer tot plafond met weids zeezicht, privé-veranda met teakhouten vloer, persoonlijke conciërge en voorrang op bagagelevering aan boord.

Ontspannen Dineren; Bereid je voor op een grote variatie aan gastronomische opties en restaurants - allemaal watertandend lekker. Lido Market, het eigentijdse buffetrestaurant. Bij Dive-In dineer je op het terras bij het zwembad. Grand Dutch Café werd geïnspireerd door onze Hollandse historie, compleet met Delfts blauw servies.

Vertrekdata 2019, vanaf AMSTERDAM:

7 nachten Noorse Legenden; 5 mei, 2 en 30 juni, 2 juli en 18 augustus
14 nachten Parels van de Baltische Staten; 12 mei en 25 augustus
14 nachten Noordelijke Eilanden (Noorwegen, IJsland, Schotland, Engeland); 4 augustus
12 nachten Iberisch Avontuur (via Ierland, Portugal en Spanje naar Rome); 15 september

Vraag ons naar de mogelijkheden. Contact via 072-5718188 of info@hoogstinstravel.nl

Comments are closed.