KLM BlueBiz

Bespaar op uw zakelijke reiskosten

Zorgeloos ondernemen en ook nog eens besparen op uw zakelijke reiskosten? Dat kan met BlueBiz, het besparingsprogramma van KLM en Air France voor bedrijven. Deelname is kosteloos. De voordelen zijn groot.
Bij KLM heeft u ruime keuze uit gunstige en frequente vertrektijden, u kunt vertrouwen op uw reisschema en u reist comfortabel naar bestemmingen wereldwijd. Vliegen u en uw collega’s regelmatig naar het buitenland voor zaken? Dan kunt u er nog meer voordelen bij optellen, als u uw bedrijf aanmeldt bij BlueBiz.

Gratis vluchten, luxe artikelen en mooie netwerkgelegenheden
Met BlueBiz ontvangt uw bedrijf voor elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners* waardevolle Blue Credits (1 Blue Credit is 1 euro waard). Deze kunt u verzilveren voor gratis tickets, upgrades en een wisselend assortiment van luxe artikelen in de BlueBiz webshop. Het enige wat u hoeft te doen, is uw BlueBiz-nummer in uw boekingen te vermelden – of vraag uw reisagent dit te doen. Als BlueBiz-deelnemer checkt u bovendien het eerste stuk ruimbagage altijd gratis in. Daarnaast organiseert BlueBiz elk jaar diverse seminars met inspirerende sprekers; meteen een mooie gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers.

Welkomstbonus
Nieuwe BlueBiz-deelnemers maken een vliegende start! Als u of één van uw collega’s binnen zes maanden na inschrijving een zakenvlucht maakt, ontvangt uw bedrijf direct een welkomstbonus van 50 Blue Credits.

Dubbel voordeel
Zijn u en uw collega’s Flying Blue-deelnemers? Dan levert een zakelijke vlucht zelfs dubbel voordeel op: Blue Credits voor de zaak en Flying Blue Miles voor de reiziger.

Aanmelden?
Uw bedrijf aanmelden voor BlueBiz is heel eenvoudig en kost u niets. Wij doen dat graag voor u.

* U spaart Blue Credits op vluchten van KLM, Air France, Transavia, Delta Air Lines, Alitalia en Kenya Airways.

Comments are closed.