Testimonials

Ons bezoek Krakau zit er op en het was een mooie toer.
Het hotel is heel goed, fietsen gratis beschikbaar en op loopafstand van het oude centrum.
Het bezoeken van Auschwitz en Birkenau was indrukwekkend afschuwelijk.

Naast de fietsen van het hotel hebben we de door jou een fietstoer met gids geboekt bij Bajabikes.
Dat was heel goed, een aanrader dus. De Nederlands/Poolse gids is historisch zeer goed geïnformeerd en kan het heel goed vertellen.

Groet Ruud,


Dit is 1 van de 800 foto’s welke wij hebben geschoten in Tanzania.Wij allen hebben geweldig genoten van de mooie reis.
Voor onze “meiden”en schoonzoon was het de eerste keer dat zij op safari in Afrika waren. Ze zijn zo enthousiast geworden, dat het zeker niet de laatste keer Afrika zal zijn. Ze willen allemaal weer terug naar het Wildlife.
Namens iedereen wil ik jullie allen hartelijk bedanken voor de voorbereiding en begeleiding van deze mooie reis. Wij houden er een hele mooie herinnering aan over. Jammer dat het zo kort was.

Net terug van mijn weekend naar Lapland, Ruka. Ik wil daar graag even feedback op geven voor andere klanten. Het was een geweldige vakantie. Goed appartement, stadje was erg knus en gezellig. Zou wel willen adviseren om een slaapplek in het stadje Ruka te nemen zoals wij hadden. Is leuker en gezelliger dan daarbuiten in 'the middle of nowhere'. Dat klinkt wel leuk maar is ook eenzaam.
Alles in Ruka was nieuw en goed verzorgd. Ca. 10-20 skipistes die in het centrum van kleine dorpjes eindigen. Die waren lekker rustig en breed en van verschillende moeilijkheden. Excursies waren gewoon top. Eigenlijk dus een aanrader voor iedereen. Ik geef een 10, wat ik toch eigenlijk nooit geef. Moet er wel bijzeggen dat het ca -5 was. Dus redelijk behaaglijk. Vaak is het kouder.
Goed dat we in Nederland al excursies hadden geregeld. Alles bleek ter plekke al redelijk vol.

Groet, John,

Wellicht ben je gewend aan complimenten met zo’n goed werkend reisbureau, maar hier komt er nog één!!

Zowel onze reis als de receptie waren een heel groot succes. Mijn complimenten.

Zowel het hotel op de heenreis als het hotel op de terugreis waren uitstekend en we bezochten op 1 juli ook nog Hollywood. Het Shoreline hotel in Waikiki was ook erg centraal vlak bij het strand en een goed restaurant naast de deur. De receptie was ook uitstekend. We hadden 120 man, maar dat vonden ze geen probleem. Iedereen kon zo veel drinken als men wilde (sommigen deden dat ook) maar vooral het uitzicht op de oceaan en de haven waren voortreffelijk. We sturen nog foto’s.

Joost en Carien, Lions Forum Japan