FAQs

Q?

Welke gegevens heb ik nodig bij het maken van een boeking?

A.

Voor het boeken van een reis ontvangen wij graag uw volledige voornamen en achternaam volgens paspoort, geboortedatum, adres, e-mail en (mobiele) telefoonnummer.
 

Q?

Als ik naar Noord-Amerika reis, heb ik dan een visum nodig?

A.

Voor de Verengide Staten moet u online reistoestemming aanvragen, de zogenaamde ESTA-verklaring. De kosten hiervoor zijn USD 14 per persoon. ESTA USA aanvraag Met deze toestemming mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in de USA verblijven. De ESTA is maximaal 2 jaar geldig (of tot de verloopdatum van uw paspoort als dat eerder is) en mag binnen deze geldigheidsperiode meerdere keren gebruikt worden.

Canada heeft ook een elektronische reismachtiging: ETA Canada online
Deze kost CAD 7, moet met creditcard worden betaald en is maximaal 5 jaar geldig, of tot de verloopdatum van uw paspoort als dat eerder is. Ook de ETA is meerdere keren te gebruiken en u er mag maximaal 6 maanden aaneengesloten mee in Canada verblijven.

Q?

Kan ik ook online bij jullie boeken?

A.

De reizen die wij voor u samenstellen zijn allemaal op maat, daarom hebben wij geen online boekingswebsite. Eén e-mail of telefoontje naar ons kantoor is genoeg en wij helpen u graag op weg.

Q?

Wat is de toegevoegde waarde van Hoogstins?

A.

Service, snelheid en klantvriendelijke benadering. Onze dienstverlening stopt niet na het boeken van bijvoorbeeld een vliegticket. Wij denken met u mee, zoeken het perfecte verblijf op de juiste plaats, en regelen voor u alle mogelijke bijkomende zaken, van het huren van een auto, afsluiten van een verzekering tot het organiseren van transfers, concertkaartjes, dinerreserveringen, entreetickets, visa etc.

Q?

Als ik een zakelijke klant ben, kan ik dan ook privé boeken?

A.

Ja, dat is zeker mogelijk. Naast het bijstaan van onze zakelijke klanten, zijn wij ook gespecialiseerd in het boeken van vakantiereizen in de breedste zin van het woord. Laat ons uw wensen weten per e-mail of telefoon. Komt u liever langs om uw reis te bespreken?U bent van harte welkom.

Q?

Heeft mijn kind een eigen paspoort nodig?

A.

Elk reizend kind heeft een eigen legitimatiebewijs nodig om naar het buitenland te mogen reizen. Ongeacht de leeftijd. Afhankelijk van het land van bestemming is dat een paspoort of ID-kaart, net als bij volwassenen.

Q?

Kan ik mijn reisschema inzien?

A.

Wanneer wij uw ticket van een lijndienstmaatschappij hebben verzorgd, kunt u via VIEWTRIP uw reisschema inzien.
Door het invullen van het reserveringsnummer en uw achternaam krijgt u toegang tot het reisschema waarin u gedetailleerde informatie van uw reis vindt.