Vakantie op maat

vantiereis op maat

Vakantie beleven zoals u het wilt

Bent u op zoek naar een werkelijk unieke vakantiebestemming, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken? Wilt u een rondreis maken die uw bucketlist volledig afvinkt, maar hebt u geen zin om het zelf te regelen? Dat komt goed uit, want maatwerk is een specialisme van Hoogstins World Travel Advisors. ‘Alles is mogelijk’, is ons uitgangspunt. Vertel ons uw wensen en dromen, en wij maken er een levensechte ervaring van. En het maakt ons niet uit of u alleen op reis gaat of met een heel gezin.

Ervaren en onafhankelijk

Als doorgewinterde reisadviseurs weten we heel goed hoe we vakanties op maat moeten organiseren. En natuurlijk zullen we het niet laten om u uit eigen hand ideeën aan te reiken. Wij leren nog van iedere reis die we zelf maken en delen dat graag met onze klanten.  Nog een voordeel van Hoogstins World Travel Advisors: we zijn een zelfstandig opererend reisbureau en daarom volledig vrij om te kiezen uit het grenzeloze aanbod aan vervoer, verblijf en bijzondere activiteiten.

Tot in detail geregeld

Als u het prettig vindt, regelen wij van tevoren alles tot in de puntjes. Dus inclusief visa, autohuur, inentingen, begeleiding op locatie, en alles wat op uw plaats van bestemming van belang is.  Wilt u een keer met ons in gesprek? Dat kan en dat kost u niets. Bel ons voor een afspraak op ons kantoor in Heerhugowaard.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial