Voor al uw zakenreizen, hotelreserveringen, vakantiereizen, groeps- en incentive reizen evenals cruises en in het bijzonder maatwerk. You name it, we make it happen!  Onze ambitie is u te voorzien van de best mogelijke service voor het samenstellen van de perfecte reis.  Naast het individuele maatwerk zijn wij zeer goed thuis in de wereld van incentives en groepen.  Van een reis met uw bedrijf, relaties, vereniging, jubileumtrip of bezoek aan een sportevenement tot weekend-uitje met de familie. Wij zetten ons voor de volle 100% in en verzorgen uw reis tot in detail. Dankzij onze jarenlange relaties met luchtvaartmaatschappijen zijn wij in staat scherpe deals te sluiten voor groepen. Kijkt u op de pagina Groups & Incentives voor inspirerende ideeën en voorbeelden.

Uw reis op maat

Voor zaken en vakantie

Zakelijk Boeken

Zakelijke reizen, die vooral efficiënt en comfortabel moeten verlopen, regelen we snel en flexibel. Ook buiten kantooruren.

Vakantie Reizen

Reisplannen die extra denkwerk en organisatie vragen, werken wij tot in detail uit. Alles is mogelijk is ons motto.

Groepen & Incentives

Wilt u zakelijk of privé met een groep mensen op reis? Dat vraagt een intensieve voorbereiding die wij u graag uit handen nemen.

Een stukje geschiedenis

Oprichter Geert Hoogstins, een pionier in de Nederlandse reiswereld, startte begin jaren vijftig zijn reisbureau in Leeuwarden. Niet veel later verhuisde hij naar Amsterdam waar hij onder de naam Hoogstins Passages een groot reisbureau oprichtte. Met de organisatie van mooie reizen maakte hij verre bestemmingen bereikbaar. Eind jaren zeventig ging hij een samenwerking aan. Later verkocht hij het bedrijf, om in 1982 een nieuwe start te maken met dochter Symone, die inmiddels haar vakopleiding had voltooid. Na enkele jaren kleinschalig in Bergen (NH) te hebben gewerkt, verhuisde het kantoor onder de naam Hoogstins World Travel Advisors naar de huidige locatie, het ZAKENSTATION, Stationsplein 99 in Heerhugowaard. Geert trad in 1996 uit en het kantoor werd onder dagelijkse leiding van Symone voortgezet.

Geert HoogstinsPionier in reizen

KLM

Agentschap

ANVR

Garantie

SGR

Garantie

Allianz

Reisverzekeringen

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial