Groups & Incentives

Reizen voor groepen

Wilt u zakelijk of privé met een groep mensen op reis? Dat vraagt een intensieve voorbereiding die wij u graag uit handen nemen. Of het nu om een congresreis, bedrijfsbezoek, familietrip of een lustrumreis met uw vereniging of dispuut gaat: wij zoeken voor u naar de meest interessante opties wat betreft vervoer en accommodatie, en vullen dat naar wens aan met aantrekkelijke activiteiten. Dankzij onze IATA-licentie en ons wereldwijde netwerk van reisorganisaties kunnen wij scherp inkopen, waardoor u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart.

Incentive reizen

Een incentivereis is een doeltreffende manier om met een bedrijf of in clubverband iets te vieren, of aan teambuilding te doen. Bij een incentive gaat het om bijzondere ervaringen die u privé misschien nooit zult beleven en waar nog jaren over wordt nagepraat: “Weet je nog toen…?” Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van incentives en begrijpen dat het meer moet zijn dan een snoepreisje op kosten van de zaak. U wilt graag dat het rendement oplevert en teams versterkt. Maar daarnaast wilt u er vooral geen omkijken naar hebben.

Van ticket tot topevenement

Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van wat wij doen.  Maar het liefst bouwen we een groeps- of incentivereis om uw specifieke wensen heen, met een bestemming, accommodatie en eventueel een compleet dagprogramma. Van golfrondje tot sportwedstrijd, van fietstour tot concertbezoek, om maar iets te noemen. Daarbij bewandelen we niet gemakzuchtig de geijkte paden. En natuurlijk zoeken we naar restaurants waar u de lokale sfeer proeft. Wij beschikken wereldwijd over betrouwbare en vindingrijke contacten. Als u wilt, is begeleiding vanuit ons kantoor ook mogelijk.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op met  Symone Hoogstins.

Voorbeeldroutes

Florence

Zwitserland
Helsinki

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial