Ontdek HELSINKI en omgeving in drie DAGEN

helsinki - restaurant
Krista Keltanen/Visit Helsinki

Dag 01 INTRODUCTIE

Vroeg inchecken en door de paspoort/handbagage controles. Gezamenlijk ontbijt in Grandcafé het Paleis, Terminal 1, Schiphol. In de middag aankomst op Helsinki Airport waar u de Nederlandse gids ontmoet. Start van de oriëntatie-tour door Helsinki, de tour eindigt bij het hotel in Helsinki waar u na aankomst een drankje krijgt aangeboden. Later op de avond wandelt u onder begeleiding van de gids naar het restaurant voor diner daarna op eigen gelegenheid terug naar het hotel voor overnachting.

helsinki-groene tram stad
Niclas Sjöblom/Visit Helsinki

Dag 02 STADSTOUR Helsinki en SAUNA

In de ochtend een 3 uur durende  Helsinki stadstoer inclusief bezoek aan Temppeliaukio en Station én een bezoek aan het Design Museum inclusief  engels-talige gids. Het Designmuseum is een museum gewijd aan industriële vormgeving, grafische vormgeving, mode en Fins design. Het museum werd opgericht in 1873 en is daardoor één van de oudste designmuseums in de wereld.  Na de lunch transfer naar Sauna Uunisaari voor een 2 uur durende Sauna Experience (incl. badhandoek). We beëindigen de dag met een Spårakoff tram rit, een historische tram omgebouwd tot pub. Deze rit eindigt voor de ingang van het restaurant in Helsinki waar u het diner nuttigt.

helsinki bloesem roze
(c) Jussi Hellsten/Visit Helsinki

Dag 03 PORVOO

Na het ontbijt checkt u uit en neemt u uw bagage mee de bus in. We vertrekken met gids naar Porvoo, een bijna 800 jaar oude Finse stad en Haikko Manor voor lunch. In Porvoo heeft u vrije tijd om zelf de stad te bezichtigen. Bekijk de rode huisjes langs de rivier die zo kenmerkend zijn voor deze stad. Na de lunch vertrek naar de luchthaven van Helsinki waar u voor vertrek van de vlucht van 18:15 uur tapas & drinks geserveerd krijgt in Wine & View restaurant bij gate 26.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden naar het Noorden van Europa? Klik hier en maak contact.