Dag 01 - MARINA DI MASSA & CARRARA MARMER

Ochtend vlucht naar Florence, transfer naar Marina di Massa, gelegen aan de kust van Toscane, voor een lichte pannini lunch in het hotel. Middag vertrek per 8-persoons jeeps voor een excursie naar de marmergroeven in de marmer valleien van Carrara. Na aankomst in Frantiscritti bezoekt u het Quarry museum met de openlucht expositie van de gereedschappen en sculpturen met beschrijving van 200 jaar geschiedenis van de uitgravingen en transport van marmer. Later rijdt u met 4x4 Land Rovers naar de top van de marmerbergen om het werkproces in de steengroeve te aanschouwen en vanaf een veilige plek op de top te genieten van het unieke uitzicht.
Avond diner aan de boulevard van Marina di Massa op loopafstand van het hotel.

Dag 02 - per BOOT langs de kust van CINQUE TERRE

Vandaag reist u per boot met gids van La Spezia via Portovenere en Monterosso naar Levanto vanwaar u per trein en bus naar Florence reist. Cinque Terre 'de vijf werelden' een natuurlijke Mediterrane kust strook gekenmerkt door de aanwezigheid van vijf eeuwenoude dorpen. Dit gebied staat vermeld op de World Heritage lijst van UNESCO.

Dag 03 - FLORENCE

Na het ontbijt start de rondleiding met gids door Florence gevolgd door een heerlijke lunch. Florence de stad met schatten uit de renaissance tijd. Meesterwerken die te bewonderen zijn in Palazzo's en musea, mooie pleinen en schitterende kerken. De Duomo, Medicikapel aan de San Lorenzokerk, Palazzo Vecchio, Uffizi museum, etc. U dineert op een fraaie locatie wederom op loopafstand van het hotel.

Dag 04 - VRIJE tijd en TERUGREIS

Ontbijt in het hotel, uitchecken en bagage afgeven in de lobby. U heeft de ochtend vrij te besteden in het prachtige Florence. Lunch is op eigen gelegenheid. Uw transfer vertrekt op een afgesproken tijdstip vanuit het hotel naar de luchthaven.